seo оптимизация

  • Home
  • seo оптимизация

seo оптимизация

  • август 12, 2018
  • By Admin: admin
  • Comments: 02

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В GOOGLE

От 2006 год. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни уебсайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн търговията им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да изпревари Apple от първото място в класацията на най-доходоносните компании в света. И знаете ли защо? Заради Adwords! За 2017 г. 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 произлизат от рекламите в AdWords. Това са вашите инвестиции и инвестициите на всички малки и големи компании, които не само плащат на Google, но и печелят потребители от това.

Поради каква причина се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-рентабилният бизнес в света! Но все пак едва 15% от клиентите в Google са насочени към AdWords резултатите. Другите 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако си мислите: Супер, значи спираме да плащаме на Google – недейте! Щом уебстраницата ви не се показва при водещите три – трябва да не спирате да разчитате на Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от посетителите влизат в водещите 3 уебстраници в търсачките, а едва 1% – върху резултатите на страниците след водещата. Сега вече знаете къде имате възможността да скриете труп – на втора страница в търсачките! Вашият сайт някъде там ли се крие?

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?

Използваме факторите от 2006-та година и с тяхно съдействие сме извели голям брой страници на чело в органичните, свободни резултати на Google.

Така страниците са спестили голяма част от месечните такси за AdWords, увеличили са търговията си в пъти и са се сдобили с десетки нови клиенти! Сигурни сме, че експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще го постигнат и за вашия уебстраница!

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са изключително важни за всяка компания! За изминалата година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а реалните покупки за последните 4 години са се повишили с 230%! И тези данни ще продължават да растат докато застигнат до показателите в САЩ, където 1 от всеки 8 долара е използван за пазаруване онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е необходим за вашия рейтинг – 72% от потребителите проучват в интернет преди да направят покупка, дори и покупката да е от даден магазин.

Клиентите ви наистина отделят много време във Facebook, затова възползвайте се и този канал за реклама. Но превъзходството на seo оптимизацията е, че когато потребителят ви влезе в търсачките, той вече осъзнава необходимостта от стоката и иска да намери от кого да го избере – от вас или от вашите конкуренти.

Ние се стремим да примамим този клиент директно във вашия сайт! Няма значение дали търгувате с продукти или услуги, без значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да доверите уебсайта си на екипа от професионалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако оставите на нас SEO оптимизацията на вашия уебсайт, по вашия сайт ще работят: SEO професионалист, създател на текстове, създател на линкове, онлайн маркетинг консултант, персонален мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще извършат пазарно проучване, ще анализират статиите на сайта и промените на конкурентите ви, ще напишат идеи за технически изменения по 252 насоки за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг стратегия, и стратегия за редовно публикуване на релевантно описание, ще работят по общо 24 документа, които оформят базата на вашата обособена SEO маркетинг стратегия за покачване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приложи.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Каква е ролята на SEO оптимизацията?

Как сайтовете излизат на първи места? Страхотната новина е, че има доказан метод – SEO оптимизацията. Той работи за всеки уебсайт, ще проработи и за вашия уебсайт. Този метод е seo оптимизацията.

За да позиционира вашият сайт на първа позиция, търсачката се нуждае да открие в сайта ключовите изрази, по които посетителите ви проучват. Тези думи трябва да са в описанието, в URL-адреса, в тайтъла, в описанието и в наименованието на изображенията. Освен описаните Google се нуждае да види на уебсайта ви богато, свързано с продукта и непрестанно добавяно съдържание, както и линкове към него от други посещавани уебсайтове. Вашата уебстраница трябва да разполага с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Накратко казано имате нужда да прилагате всички 252 насоки, описани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Понякога сайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е водещ резултат в Google, там влизат много повече потенциални клиенти, въпреки че това може да не генерира непременно и до повече успешни сделки. Затова можете да разберете, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също има нужда от оптимизация – например да обогатите текста на артикулите, цените, обслужването или целия user experience. За тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви съдейства.

Това е чудесно, но имате ли представа, че само докато четохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 милиона проучвания и са индексирани най-малко 21 000 новосъздадени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Експертите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашата уебстраница може да излиза на първо място в Google.

Всеки проект е уникален и същото е валидно за всяка уебстраница! Затова и вашата страница има нужда от неповторима SEO оптимизация и стратегия, съобразено фирмата ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на номер 0884 725 333 за безплатни съвети за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за извеждането и на вашия сайт на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕДИ ВСИЧКИ В GOOGLE
Поради каква причина се нуждаете от SEO оптимизация?
Какъв е резултатът от SEO оптимизацията?
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Каква е ролята на SEO оптимизацията?
Понякога сайтът ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

2 Comments

Comment

ноември 20, 2019 | 4:22 pm

Very interesting article, we find it very helpful and informative. Make sure to check out our website too, we hope you will find it interesting – LVT flooring.

Leave Comments

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.