Възобновяване на кожата с микронидлинг терапия

  • Home
  • Възобновяване на кожата с микронидлинг терапия

Възобновяване на кожата с микронидлинг терапия

  • януари 6, 2019
  • By Admin: admin
  • Comments: 00

Възобновяване на кожата с микронидлинг терапия

Целокупното подобряване на визията на кожата днес се извършва без намесата на хирурзи и хирургични похвати – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг процедурата представлява в най-ниска степен оперативен лек ,който цели премахване на неправилни места и слабости от лицевата фасада , като намалява видимите фини линии и неравности по повърхността , чрез задействане на реставриращите явления в кожата подтикване на изграждане на колагенов белтък .

Кои са изненадващите ефекти , които микронидлингът оставя?

– стягане на порестите места

– затриване на остатъците от гнойни възпаление

– запълване на леки вдлъбнатини и щрихи

– редуциране на пигментираните области

– стягане на кожната тъкан

– заравняване на тена

По какви причини микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безобидна?

Непосредствено след терапията е възможно поруменяване на обработваната област , обаче то изчезва след час-два . Микронидлинг практиката обичайно не подбужда друг вид неприятни последици и носи очаквано високи ефекти при целокупното освежаване на кожната тъкан . От значение за нискорисковата микронидлинг намеса е типът на използваните технологични съоръжения. В медицински център ООД ние се осланяме на ООД – притежаващ сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг процедура, който е съобразен с/със обширните изисквания на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ . Проверена и обезпечено действаща, микронидлинг интервенцията ООД не крие капани за човешкото здраве ,а дори обратно – тя представлява обещаващ метод за възобновяване на здравия вид на кожната повърхност.

При неглижиране на препоръките на консултанта по дерматология с края на микронидлинг процедурата биха могли да се наблюдават по-бавно изчезващи руменеещи области и издатини . В случай че откриете нещо , което ви тревожи , моментално осъществете връзка със своя специалист по дерматология .

Разгледайте повече за   микронидлинг 1
Разгледайте повече за микронидлинг

Какво представлява ООД микронидлинг?

Възхитителните отражения , които иновативната микронидлинг технология – ООД предизвиква , се дължат на мултифункционалното влияние на уреда , обединяващ микронидлинг с радио лъчение и LED светлина . ООД отстранява деликатните вълни и криви по кожата , чувствително я прави стегната и възстановява, стеснява порите ,като в същото време скрива остатъците от акне , активно акне и някои пигментни петна . Микронидлингът представлява неинванзивна кожна процедура , което е равносилно на това , че при процедурата липсва оперативна намеса и съответните недостатъци .

Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг терапия представлява новаторски метод за целокупно възстановяване на кожния слой. Сред най-съществените ползи се намира фактът, че е възможно да се приложи не единствено за проблемите на лицето , но освен всичко и за повлияване на стрии по частите на плътта . С помощта на микронидлинг намесата дерматологичната тъкан в повлияната зона има вид на стегната , хидратирана и бляскава . Интервенцията е кратка , безболезнена и без период на възстановяване . Мястото се защитава от болката с локална анестезия във вид на паста , която се разнася 20-30 минути преди микронидлинг практиката и гарантира най-голям уют .

Вземете микронидлинг 2
Вземете микронидлинг

За какво трябва да сме информирани преди да започнем микронидлинг интервенцията?

Микронидлинг намесата не е желателно да се прилага при :

– бременни и активно кърмещи жени

– хора, боледуващи от болести на имунната система

– инфектирана кожна тъкан

Колко броя посещения са необходими и след колко време се открива крайната цел от микронидлинг?

Микронидлинг процедурата притежава славата на една от най-неизменните във времето грижи за кожната обвивка. Ефектът от нея е възможно да се съхрани приблизително година . Резултатите от микронидлинга се откриват с просто око още след почващата първа терапия , като за максимално добри резултати съветваме да се подложите на 3-4 терапии в зависимост от състоянието на вашата кожна покривка. Радиовълнистата микронидлинг терапия с ООД може да се вкара в приложение независимо от времето .

Времето, в което трае микронидлинг процедурата варира в порядъка на половин час и малко отгоре и веднага след нея ще бъде възможно отново да обърнете поглед необезпокоявано към присъщите си задачи .

Най-добрите оферти за микронидлинг 3
Най-добрите оферти за микронидлинг

Какъв е по своята същност въпросният лечебен микронидлинг?

По време на работещата на високи честоти микронидлинг процедура лечебно технологично приспособление с нежни , позлатени игли извършват многобройни миниатюрни продупчвания по кожата . Вследствие на това се предизвикват реставрационните дейности и се активизира образуването на колаген . Със съдействието на микропробивите нашата кожа по-успешно приема необходимите й съставки , като хиалуронова киселина , витамини и аминокиселини , които захранват и освежават автентичния й вид .

Как да се предпазим от странични ефекти след микронидлинга?

С края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е нужно да се съобразите с/със напътствията на вашия дерматолог , за да постигнете оптимален резултат и да се застраховате срещу нежелани странични реакции .

При погрешно прилагане на действия върху кожата след микронидлинг могат да се забележат странични ефекти . За да ги избегнете , ние, екипът на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се избягва употребата на силни измиващи средства

– Да се предпазва от появата и престоя под агресивна слънчева светлина

– 24 ч след края на интервенцията да не се слага грим и козметични препарати , освен ако вашият кожен лекар не е указал друго

– Нощта след терапията се допуска да се използва нищо повече от серумна течност

– Да се избягва физическото натоварване в деня, определен за практиката

– Да не се правят масажни терапии , бани под пара и сауни между пет и седем дни след процедурата

– Допуска се възможност в зоната да възникнат пъпкови възпаления, които ще се махнат в период от пет до седем дни след микронидлинг намесата

– Ако има нещо , което Ви създава безпокойство в период от два-три дни след процедурата и считате , че причината е процедурата, ако обичате, консултирайте се с нашите специалисти

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 4
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Смело към микронидлинга! На момента !

Заявете разговор с дерматолог от ООД и се консултирайте по всички въпроси , които ви касаят . В някои случаи разговорът със специалист с нужното образование и опит е ключов при предприемането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-добрия микронидлинг 5
Най-добрия микронидлинг
Изберете микронидлинг 6
Изберете микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 7
Най-добрите оферти за микронидлинг
Информация за микронидлинг 8
Информация за микронидлинг
Изберете микронидлинг 9
Изберете микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 10
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Кои са изненадващите ефекти , които микронидлингът оставя?
По какви причини микронидлинг процедурата с ООД се доказа като безобидна?
Какво представлява ООД микронидлинг?
Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг
За какво трябва да сме информирани преди да започнем микронидлинг интервенцията?
Колко броя посещения са необходими и след колко време се открива крайната цел от микронидлинг?
Какъв е по своята същност въпросният лечебен микронидлинг?
Как да се предпазим от странични ефекти след микронидлинга?
Смело към микронидлинга! На момента !

Leave Comments

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.