Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – полезна информация за дрехите Jack and Jones

  • Home
  • Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – полезна информация за дрехите Jack and Jones

  • декември 2, 2018
  • By Admin: admin
  • Comments: 00

Дрехите Jack and Jones – марка, позната навсякъде по света, но не и у нас – полезна информация за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която показва дрехи jack and jones принципно? Абстрахирайки се от това, че у нас тя да не е сред най-известните , си определено си заслужава да да узнаеш повече за нейните артикули и да намериш точно тези сред тях, които прилягат на твоя собствен стил и светоглед!

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в страните от Европа , но също така и навсякъде по света

Както съумя да научиш и в предишния ни материал посветен на марката, дрехите Jack and Jones съумяват да придобият известност не само в страните в ЕС , но и навсякъде по света. Брандът има сътруднически връзки с други компании , обединени от еднакви замисли и споделящи съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младите и работещи хора, като теб, които следят тенденциите на модата и държат стилът им да отговаря тъкмо на тях. Артикулите им съчетават класическата визия с властващите към настоящия момент писъци на модата , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Намерете дрехи Jack And Jones 1
Намерете дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от поп културата на града – стилът е интересен и много различен , от него лъха веселие, а инспирацията за тях е от най-съвременните трендове . Те са висококачествени и обединяват в себе си комбинация от цветови гами и начини на обличане, които ти дават шанса да персонализираш всяка визия така, както ти предпочиташ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които отиват на онези , които не се боят да се откроят сред другите. Отправени са към иновативните мъже , които много често комбинират разнопосочни стилове в елементите и детайлите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals представя цветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузки за ежедневието , спортни блузи с качулка и цип и дънкови облекла.

Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки ден

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – изработват се новаторски модели от модерни и различни платове блузи с къс ръкав и ризи, в многообразни гами или с добавени орнамента, модерни в конкретния етап на лансиране на колекцията . Точно за тази конкретна серия дрехи Jack and Jones, фирмата развива дейност в близко сътрудничество с малък на брой отдадени на работата си снабдители, които осигуряват максимално добра изработка на продукта преди да стигне до пазара. Посредством колективната им работа , дрехите Jack and Jones стават незаменими за гардероба на всеки , валидни за всеки случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с модерен лайфстайл и стилен начин на обличане – такива , които се придържат към изчистената линия , но в по-модерна и тренди комбинация .

Каталог дрехи Jack And Jones 2
Каталог дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първите дънки на бранда, наблягат на добрата изработка и висококачествения продукт . Те са повлияни от оригиналния винтидж стил, правят отново избелените модели , все едно минали през многобройни изпирания , кръпки, съшити върху основните парчета, от които е създадено облеклото , подобно на кръпки. И по своето наименование , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един особен период във времето, а в изработката си се опитва да пресъздаде неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат най-добра изработка , добавени своеобразни и единствени по рода си, сами по себе си, елементи , за да пресъздадат перфектната винтидж визия с допълнени към нея тренди детайла. Почитайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще допълват визията на смелите мъже, предпочитащи фенове на типичното за този период.

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 3
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Tech

Колекцията дрехи Jack and Jones Tech се старае да представи максимално удобство за всеки ден, без, разбира се, да пренебрегва доброто качество на тъканите, които се прилагат за тяхната направа . Точно в числото на тези дрехи Jack and Jones се причисляват предложенията за спорт на марката , които навярно ще провокират интереса ти ! Инспирирани от натоварения начин на живот , който създава хармония между спорта, модата и удобното облекло , дрехите Jack and Jones Tech са подходящи за всички условия на климата през всеки един сезон – пролет, лято, есен и зима . Те ще бъдат подходящи за представителите на мъжкия пол, които държат на качеството и комфорта, обичат спорта , но не са склонни да неглижират визията със стил . Всички дрехи Jack and Jones от тази линия са подходящи за дейности навън и в парка, а прибавените елементи са иновативни и имат за цел да те улеснят много, когато си в такава среда .

Намерете дрехи Jack And Jones 4
Намерете дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те телепортират в градската улична култура . Специфични за дрехите Jack and Jones Core са големия брой изображения, подобни на улични рисунки, които се използват при изработката им, и иновативните орнаменти. Използваните материи са качествени, а главните цветове – класически, за да могат детайлите да се откроят по-контрастно. Колекцията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и всекидневната визия чрез модели , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones бива постигната с помощта на изрязани шевове и други технически орнамента, неголяма гама от цветове, естествени нюанси, съчетани със смели , контрастиращи цветове, които хващат окото и неминуемо не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младите мъже , които се водят от трендовете в модата. Градският лайфстайл и активният начин на живот личи ясно , съдейки по визията им .

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те целят да съберат на едно място абсолютно всички стилове , вкусове и замисли, но се различават помежду си , за да прилягат на различните вкусове и визии .

Качествени дрехи Jack And Jones 5
Качествени дрехи Jack And Jones

Вземи идея за начина си на обличане

Успяхме ли да привлечем вниманието ти? Много се надяваме да бъде така ! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните материали и създадените детайли , за да биват валидни за различните начини на обличане и уникалната индивидуалност, която да ти допадне и да избереш сред многото предложения . Компанията истински си струва да бъде оценена и у нас по способа, по който се е доказала и в останалите страни .

Обърнете внимание и на всички наши продукти и серии дрехи:

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 6
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 7
Невероятни дрехи Jack And Jones
Невероятни дрехи Jack And Jones 8
Невероятни дрехи Jack And Jones
Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 9
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в страните от Европа , но също така и навсякъде по света
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки ден
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Серията дрехи Jack and Jones Tech
Стилът дрехи Jack and Jones Core
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет самостоятелни линии
Вземи идея за начина си на обличане

Leave Comments

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.