Какво трябва да имаме предвид за различите типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

  • Home
  • Какво трябва да имаме предвид за различите типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Какво трябва да имаме предвид за различите типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

  • декември 19, 2018
  • By Admin: admin
  • Comments: 00

Какво трябва да имаме предвид за различите типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите безспорно са сред най-важните детайли за всеки автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за осъществяването на максимална лекота и комфорт по време на управлението на колата , и осигуряването на защита , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. Когато искате да постигнете тези планове обаче, е нужно да заложите на точните автогуми. В продължението на написаното ще разгърнем основните фактори, които е необходимо да бъдат взети под внимание при подбора им . Като допълнение, ще ви изброим няколко потребни напътствия нужни при следходните действия по монтаж , така че всичко да протече по изпитано най-гладкия и потвърден начин за вас.

Експресна доставка

– пристигането на поръчаните стоки от сайта ни в много случаи се случва още в рамките на другия работен ден. Случайно ако точният тип гуми липсва в склада ни и е наложително в момента да бъде внесен от Германия, времето за доставка е до 10 работни дни.

Страхотно качество

– много доброто ниво на автогумите и не само, присъстващи в брошурата на сайта ни, е сигурно . Разнообразие продукти се закупуват направо от Германия и са произведени според последните Евро стандарти за сигурност и безопасност при придвижване .

Най-добрите автогуми 1
Най-добрите автогуми

Задоволителни ценови категории

– в сайта ще намерите автогуми на много ниски и стандартни за потребителя цени. Специалистите ни през цялото време проследяват вълните на нашия пазар в в този контекст, за да постигне изгода за постоянните ни купувачи.

Разновидности на автогуми – функция и значение

Всеки период от годината притежава своите качества по отношение на климата и метеорологичните обстоятелства около нас. И даденостите на автогумите е важно безупречно да съответстват на точно определените метеорологични условия. Съобразно поради тази необходимост на пазара се разпространяват зимни и летни автогуми. Всеки един вид е специализиран да съответства на моментното природно действие и пътна обстановка. Разбира се можете да намерите и универсални автогуми, които до определена степен отговарят на свойствата на зимните и летните гуми . Нека да видим по какво точно се различават един от друг споменатите видове.

Как да улучите съответстващите ви автогуми?

Необходимо е при намирането на автогуми да се наблегне на няколко много важни фактора и характеристики . Тези съображения ще ви са от помощ да узнаете кои са най-подходящите и пасващи автогуми за вашето возило. Те стартират от размера и различните индекси на автогумите, и достигат до подкатегории като тяхната цена и роля. В следващите редове на статията ще узнаете онова, което трябва да знаете за тези съображения , поемащи съществена роля в процеса на закупуване .

# Главни условия , имаме предвид в подбора на автогуми

Размер – размерът логично е една от влиятелните характеристики, които е нужно да се вземат предвид . За всеки тип кола си има съответен размер автогуми, често посочен в нейното упътване. Със сигурност прочетете това ръководство и вземе предвид оказаните в него размери . Закупуването на неприлягащ за вашето превозно средство размер автогуми е възможно да нанесе някои нежелани действия при шофиране , като например висока консумация на енергия , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два поакзателя, които също са от огромно значение в процеса на избор на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която точно тази автогума е възможно да понесе . От своя страна пък скоростният индекс предоставя до краен предел допустимата скорост за съответната автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният показатели показват ограниченията при хода на посочените типове и модели автогуми, с които всеки един управляващ е задължен да спазва .

Значение – под „цел“ разбираме в какви пътни ситуации най-вече ще се прилагат точно тези автогуми. Променливата ситуация на пътя е свързана и различни методи и особености от позиция на автогумите. Автогумите, специализирани за придвижване в градски условия , сигурно осигуряват по-ниска консумация на гориво и възможно най-къс спирачен път. Ако редовно шофирате по магистрали или други главни пътища, значими за покупката на автогуми са тяхната стабилност на високи скорости, доброто сцепление с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Разноски – напълно нормално колкото по-хубави автогуми смятате да поставите на своето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще се наложи да платите за тях. И все пак набавете си информация стриктно за кой модел автомобил ги купувате, по какви пътища планирате да го използвате и кои особености на автогумите са от първостепенно значение за вас. В този дух ще можете да имате най- съответстващото и индивидуализирано съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Вземете автогуми 2
Вземете автогуми

Зимни предложения автогуми

– те са предназначени да обещаят правилното превозване на превозното средство в утежнени зимни обстоятелства, често включващи фактори като дъждовни пътни участъци, виелици и поледици . Като имаме предвид тези обстоятелства са снабдени каучукова консистенция, притежаваща необходимата гъвкавина при ниски температурни нива и подсигуряваща доброто сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми най-често се слагат през октомври или ноември и се сменят в пролетните месеци , когато е ясно, че студът и валежите са със сигурност приключили .

Намерете автогуми 3
Намерете автогуми

Вие сте на ход да видите нашите предложения за автогуми

Прегледайте списъка на сайта ни и си поръчайте най-добрите автогуми за вашият автомобил ! Разгледайте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Голямо разнообразие автогуми 4
Голямо разнообразие автогуми
Разнообразие от автогуми 5
Разнообразие от автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 6
Огромно разнообразие от автогуми
Голямо разнообразие автогуми 7
Голямо разнообразие автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 8
Намерете най-добрите оферти за автогуми
Нашият каталог с  автогуми 9
Нашият каталог с автогуми

Експресна доставка
Страхотно качество
Задоволителни ценови категории
Разновидности на автогуми – функция и значение
Как да улучите съответстващите ви автогуми?
Зимни предложения автогуми
Вие сте на ход да видите нашите предложения за автогуми

Leave Comments

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.