Забавни съвети , които може да са ви интересни относно летните гуми

  • Home
  • Забавни съвети , които може да са ви интересни относно летните гуми

Забавни съвети , които може да са ви интересни относно летните гуми

  • декември 19, 2018
  • By Admin: admin
  • Comments: 00

Забавни съвети , които може да са ви интересни относно летните гуми

Сериозната значимост на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на пътното платно – летните гуми се радват на безмерно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните свойства . Наблюденията обозначават , вече повече купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят актуален сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три съществени надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по незасъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват солидността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Главните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, ограниченото ползване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и влажни пътни ленти . Летните гуми подсигуряват наложителната продуктивност при абсолютно всички  режими на използване .

Нашият каталог с  летни гуми 1
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми от набора на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи компании в универсален аспект . Още от образуването си през 1967 година, компанията се развива непрекъснато съобразно най-иновативните технологии и тенденции на пазара, за да подсигури комфорта и сигурността на водачите . Различните разновидности  летни гуми на Maxxis съдържат разнообразни характеристики и плюсове . Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в особено трайни , и имат относително дълготраен живот, дори и при погрешно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в възловите прорези и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и солидността на пресечен терен.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват великолепно сцепление и маневреност и гарантират по-бързо пресичане по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и навлажнено ; по-обемни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които намаляват спирачния път, най-вече при значителна скорост; гъвкава жичка на коланите, които гарантират по-благоприятна обратна връзка с шосето и внимателно движение . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става въпрос за сцепление и прецизност на придвижването – това ги ситуира като перфектен избор за ситуации , в които се налага върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на производителя да създава смайващо усещане от шофирането. Вида съдържа големина от 17 инча до 21 инча.

Изключително добри летни гуми 2
Изключително добри летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви поднесем безброй добри алтернативи , и то на достъпни цени, също така и практичността по най-бързия и постижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от автомобилните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна .

Летни гуми Syron – водещи достойнства

Централно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се понижава вероятността за появата на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-важното нещо , от което има нужда един шофьор. Независимо от това , SYRON са от онези компании , които налагат в собствените си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното нагряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по-продължителен пробег и забележителна устойчивост даже и при движение с голяма скорост.

Намерете летни гуми 3
Намерете летни гуми

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Идеите за леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три отделни типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 обезпечават значително по-добро изхабяване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и мокри пътни платна, спомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се любуват на приключението . Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, редуцирайки спирачния път. Нещо повече, съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и същевременно олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Невероятни летни гуми 4
Невероятни летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за семейството ви

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по-стабилна смес на предпазителя и вече упоменатата система за допълнително охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани шосета .

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата държава и ви предоставаме редица подбрани и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от летни гуми 5
Разнообразие от летни гуми
Намерете летни гуми 6
Намерете летни гуми
Вижте нашите летни гуми 7
Вижте нашите летни гуми
Каталог летни гуми 8
Каталог летни гуми
Оферти за летни гуми 9
Оферти за летни гуми

Сериозната значимост на летните гуми
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летни гуми от набора на производителя Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни неща относно създателя Dunlop
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме на линия за Вас
Летни гуми Syron – водещи достойнства
Летни гуми SYRON – продуктова гама
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за семейството ви
И накрая

Leave Comments

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.